En resa till södra Moravien med #MyCzechia

En resa till södra Moravien med #MyCzechia

Om drygt en vecka så är det dags för en ny resa till Tjeckien. Det är ungefär ett och ett halvt år sedan jag sist var där och då besökte jag bland annat vackra Bohemian Switzerland, Prag och så var jag på gruvsafari! Denna gång så ska jag besöka en helt ny del av landet, nämligen södra Moravien.

Jag reser tillsammans med Janicke och Sofija. Janicke har jag träffat innan och även rest tillsammans med (vi sågs senast i Las Vegas), men Sofija är en helt ny bekantskap. Vi kommer att resa runt i södra Moravien och fokus på denna resa är kultur, upplevelser och lokal mat. Jag ser riktigt fram emot att få upptäcka våren i ett annat land tillsammans med dessa tjejer.

Resan går under kampanjnamnet #MyCzechia (följ oss på sociala medier!) och är ett samarbete mellan Nordic TB och Czech Tourist Authority. Förutom att vi kommer att blogga om våra upplevelser efter resan så finns vi självklart också på sociala medier under resan. Det är ju bland det roligaste när man är på en resa, att kunna uppdatera live och berätta om allt som händer på plats. Så missa inte att följa med oss där!

Instagram: @intehelena, @norskereiseblogger och @toreboan.

Twitter: @intehelena, @janicke_hansen och @toreboan.

Facebook: Oh darling, let’s be adventurers, Norske Reiseblogger och I huvudet på Elva elva.

Resan till södra Moravien var en del av kampanjen MyCzechia och gjordes i samarbete med Czech Tourist Authority och Nordic Travel BloggersText, bild samt åsikter är som alltid mina egna.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 Comments