På resande fot

På resande fot

Efter att ha spenderat en vecka i Tjeckien så har jag så otroligt många bilder på mina minneskort och jag har så många nya minnen att berätta om. Det är svårt att få tiden att räcka till när det finns så mycket att se och uppleva. Jag har försökt att spendera så lite tid som möjligt på hotellrummet och istället berätta allt när jag kommer hem igen.

Costa Coffee Prague

Just nu så befinner jag mig i Krakow, Polen. Jag bestämde mig för att åka hit och spendera två dagar och två nätter. Jag åkte tåg/buss och det kostade mig ca 250 kr. Och då åkte jag i premium-klass, vilket betyder att både dryck och mat var inkluderat i priset. Dessutom så var fåtöljerna så otroligt sköna, de gick att fälla ned så att jag kunde sova lite. Vilket jag kände att jag behövde, för det har inte blivit så mycket sömn under denna resa. Det är sånt som jag får ta igen när jag är hemma.

Häst, Krakow, Polen

Imorgon så åker jag tillbaka till Prag och spenderar min sista natt där.Jag ska försöka att orka stiga upp tidigt och bege mig ut och fotografera på morgonen, innan alla turister har vaknat. Jag hoppas också på att vädret är fint, för nu har det varit grått och tråkigt de senaste dagarna. Så håll tummarna för att det blir lite sol och gärna en blå himmel med vita fluffiga moln. Om jag nu får önska lite. Det hoppas jag förresten att det blir imorgon också, för då står fotografering också på schemat.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *