Ett litet misstag... Oj, vilken bokningsmiss!

Ett litet misstag… Oj, vilken bokningsmiss!

Jag har gjort flera bokningsmissar. Jag har bokat fel datum, jag har bokat fel tid och jag har bokat dubbelt. Men oftast så har det ändå löst sig på ett bra sätt. Den felbokade biljetten kanske inte var jättedyr eller så har det gått att rätta till.

Men det värsta misstaget som jag har gjort är när jag bokade fyra flygbiljetter, en hel månad för tidigt!

Datumet stämde men månaden var fel. Det gick att boka om, men jag fick betala för det. Helt i onödan! Kan fortfarande tänka på det ibland, om hur klantig jag var. Och ändå dubbelkollade jag att allt stämde flera gånger. Men mitt huvud var väl inte riktigt med den dagen, inte förrän det var försent. Det värsta är nog att jag insåg min miss direkt när jag fick bokningsbekräftelsen. Jag skulle ha trippelkollat..

Vad de som skulle ha flygbiljetterna sa? Jag har fortfarande inte berättat om det… Jag stod för mitt misstag och betalade ombokningsavgiften med egna pengar. För att erkänna den missen? Nej tack! Nu har jag iofs gjort det med detta inlägg, men det är flera år sen så det gör inget längre.

Har du gjort något liknande? Eller värre?

Ett litet misstag... Oj, vilken bokningsmiss!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments

  1. Usch vilket trist misstag! Jag tror inte att jag gjort något sånt, men Peters bror gjorde ett riktigt dyrt misstag. De läste fel på biljetten och missade flyget till Thailand. De var två familjer med mååånga barn. De bokade nya biljetter men det blev en väldigt dyr miss…

    1. Ja, det var det. Som tur är så händer det inte allt för ofta. Oj, det var nog faktiskt snäppet värre än mitt misstag! Och förmodligen mycket dyrare också.

  2. Oj, senast för några veckor sedan :). Satt och bokade många saker samtidigt, tåg, hotell, flyg, Stockholm, Palma… Några timmar senare får jag mail från syster angående flyget till Palma, ska vi verkligen flyga via Finland hem? Jag hade bara tagit för givet att det var direkt både dit och hem… Bara att snällt betala ombokningen :)))… Hoppas Tjeckien var bra. Ser fram emot dina bilder.

    1. Ja, lite tråkigt med onödig mellanlandning. Har också hittat bra flyg, men inte upptäckt att det var en mellanlandning nästan innan man kommit upp i luften. Tjeckien var jättebra, inlägg kommer snart!