En kort sammanfattning av den senaste tiden

En kort sammanfattning av den senaste tiden

Om du är en trogen läsare så har du säkert märkt att det har gått många dagar sedan mitt senaste inlägg här. Mycket har hänt sen dess, men ändå inte. Livet rullar på oavsett om vi hänger med eller inte. Men min paus var välbehövlig och precis det jag behövde. 

Och vet ni vad? Det svåraste med att ha en paus är att komma tillbaka.

Hur gör man? Börjar man bara att skriva igen? Jag vet inte om det är så man ska göra men det är så jag gör. Och jag tänkte börja med en liten sammanfattning av den senaste tiden.

Hej då Norrland

Jag har nu avslutat min vintersäsong uppe i Kiruna. Det känns tråkigt men samtidigt skönt att komma hem igen. Jag saknar dock redan alla härliga arbetskamrater. Och vet du vad? Jag saknar faktiskt snön också och alla magiska vyer!

Här i Motala så har det mest varit grått och tråkigt, vilket känns.. tråkigt. Men jag ser samtidigt också fram emot våren och alla härliga färger som är på intågande.

Attentatet i Stockholm

Jag kommer inte att skriva så mycket om det som hände i Stockholm, det finns tillräckligt att läsa om det på nätet. Men samtidigt ville jag inte låta bli att nämna det helt. För det är hemskt. Men, det är inte första gången något sånt händer i världen och tyvärr så tror jag inte heller att det kommer att vara sista gången. Därför är det viktigt att gå vidare, att inte bli rädd för vad som kan hända för allting kan hända. Jag kommer inte att låta det hindra mig att se världen och jag hoppas att du känner likadant.

Pressevent på Prinsessan Anastasia

Under förra veckan så var jag på en presskonferens för ett kryssningsfartyg som trafikeras mellan St. Petersburg och Stockholm. Mer om det kommer i ett eget inlägg.

Jag var även på en föreläsning samma kväll som presskonferensen. Det var Elaine Eksvärd som föreläste om retorik vilket var väldigt intressant. Hon är en otroligt duktig talare också, det kändes aldrig tråkigt att sitta där i salen och lyssna. Men nog om mig nu.

Vad har du haft för dig den senaste tiden? Berätta. Jag är nyfiken!

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments

  1. Hehe, ja men hade inte haft tid att ses även om jag sagt något då det var fullt schema. Nästa gång! Har faktiskt inte läst hennes blogg, får kanske spana in. Tack för tipset!

 1. Elaine ja, jag kommer ihåg när jag såg henne föreläsa första gången hösten 2010 när jag precis börjat plugga i Jönköping – sen dess har jag följt hennes blogg! 🙂 Hon är himla duktig.

  Och håller helt med dig – jag känner också att vi måste fortsätta gå rakryggade och våga leva vidare och våga fortsätta upptäcka världen.

  Jag ska njuta av några fler vårvinter-dagar här uppe i norr innan jag kommer ner ett par dagar i Stockholm innan hemfärd!

  Kram

  1. Ja, jag måste nog spana in hennes blogg när både du och Katarina tipsar om den.

   Hoppas du får en fin påsk med härligt väder och massa utehäng.