Menu
Tankar & Reflektioner

Hemma igen efter en fantastisk månad i USA

Hemma igen efter en fantastisk månad i USA

Nu är vi hemma igen efter en fantastisk månad i USA. Jag har massor att berätta och nu när jag har både en dator och fungerande wifi så kommer det bli lättare att skriva inlägg och redigera bilder. Efter att datorn gav upp så har jag knappt fått över mina bilder från minneskorten så det spenderade jag gårdagen med att fixa. Tack och lov så har jag haft en lånekamera med mig (tack Katarina!) och den har varit guld värd att ha med. Tack vare den så har jag kunnat uppdatera Instagram som vanligt, bland annat. Nu är jag otroligt sugen på en egen kamera med wifi, jättebra att ha som resebloggare.

I alla fall… det känns konstigt att vara hemma igen. Det känns konstigt (och skönt!) att sova i egen säng efter 33 nätter borta. Och det känns ännu konstigare att titta på tv och se en välbekant plats och säga ”där stod vår hyrbil för fyra dagar sen…”. Som vanligt efter en lång resa så känns det overkligt att komma hem. Det känns som att vi aldrig varit borta.

Men jag har mängder av bilder som bevis för att vi faktiskt visst har varit borta. Och det ska bli så roligt att börja kolla igenom alla bilderna nu! Och det är precis det jag ska börja med nu, så ni kan förvänta er massor av inlägg och massor av bilder den kommande tiden!

chicago-2

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

8 Comments

 • Katarina
  juni 18, 2016 at 11:12 e m

  Wihuuu! Välkommen hem. Varsågod. Pajade också din dator? Den gjorde min för ett par veckor sedan. 4000 kr senare..

  Reply
  • Helena
   juni 19, 2016 at 1:24 f m

   Tack! Ja, den dog av värmen. En dryg vecka senare började den fungera igen tack och lov. Utan kostnad 🙂 Men vid det laget så hade jag gett upp att komma ikapp med bloggandet, hehe.

   Reply
 • FREEDOMtravel
  juni 19, 2016 at 7:11 f m

  Välkommen hem! Det har varit roligt att se alla fantastiska foton, och gissar att det kommer fler! 😉

  Reply
  • Helena
   juni 29, 2016 at 3:19 e m

   Tack! Ja, det kommer massor fler 😉

   Reply
 • Discovering The Planet
  juni 20, 2016 at 8:53 e m

  Välkommen hem. Ser fram emot ännu fler fantastiska bilder.

  Reply
  • Helena
   juni 29, 2016 at 3:19 e m

   Tack! Och mer kommer!

   Reply
 • Charlotte Uleskog
  juni 26, 2016 at 10:10 f m

  Vilka underbara bilder! 🙂

  Reply
  • Helena
   juni 29, 2016 at 3:19 e m

   Tack så mycket Charlotte!

   Reply

Leave a Reply