En vecka i Nashville

En vecka i Nashville

Efter två nätter i Memphis så väntar en vecka i Nashville. Vi hyr ett hus via AirBnB som ligger strax utanför city. Imorgon börjar CMA Fest 2106 som vi ser fram emot väldigt mycket. Flera dagar med countrymusik och upplevelser, det kommer att bli underbart!

natchez-trace

Igår besökte vi Grand Ole Opry där vi bland annat fick lyssna på Charles Esten (Deacon från tv-serien Nashville), Carrie Underwood och Little Big Town. En riktigt helkväll i countryns hemstad och vi hade det fantastiskt. Det kändes som den perfekta kickoffen inför den kommande veckan.

grand-old-opry-charles-esten grand-old-opry-carrie-underwood

Jag har varit utan dator i ungefär en vecka nu, pga hettan i Nevada. En kväll när jag satt och laddade över bilder från minneskorten så tvärdog datorn och den har vägrat att starta. Ända tills nu. Här i Tennessee så är det lite svalare och det kanske var det som gjorde susen. Jag hoppas det och håller tummarna nu för att den kommer att fungera resten av resan.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 Comments

  1. Precis samma sak hände mig i Thailand en sommar – trodde verkligen den var stendöd. Men så plötsligt på ett annat hotell med bättre ac några dagar senare startade den som om ingenting hänt.

  2. Det kan nog ha varit värmen, ja. Här i södra Spanien har min dator lagt av många gånger på somrarna då det blir väldigt hett. Jag brukar då rikta en fläkt mot den så funkar den ofta. Hoppas att du slipper med datatrubbel.
    Det verkar fantastiskt roligt i Nashville!

    1. Där ser man. Ja, men det kanske inte är så konstigt. Jag vet ju hur jag själv mår när det blir för varmt, det är förståeligt att datorn också ger upp då.

      Nashville är underbart! Vill tillbaka 🙂