En kort uppdatering från Memphis, Tennessee

Vi lämnade Las Vegas strax efter midnatt. Då lördag blev till söndag. Några timmar senare landade vi i St. Louis, många mil österut, där vi hämtade ut en ganska ny Ford Escape från Hertz. Jag har ett samarbete med dom under den sista delen av resan vilket känns jätteskoj!

Vi började dagen med att köra till Memphis, med ett stopp på en rastplats för att sova lite. Det var välbehövligt efter att endast fått lite sömn under flygresan. Värmen utanför gjorde det dock svårt att sova bra så jag sov större delen av resan till Memphis också. Litte lättare när man inte vaknar till varannan minut pga värmen. Och på tal om värme… Det är varmt här, idag låg temperaturen på runt 30 grader. Men det är ingenting mot de 45 graderna vi hade i Las Vegas! Det känns skönt att kunna gå ute utan att känna sig genomsvettig efter en halv minut.

Igår kväll så gick vi längs Beale Street och lyssnade på livemusik. En häftig gata med mycket neon! Skillnaden här om man jämför med Vegas är otroligt stor. Här känns allt lite mer genuint och inte alls lika pengafokuserat. Både på gott och ont.

Idag så blir det ett besök till Graceland och Sun Studios. Häng med på Instagram!

image
image
image
image
image
image

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 Comments

      1. Vad, jag som blev ännu mer sugen än tidigare efter dina foton. En sekund for det genom min hjärna att jag åker tur-retur Memphis i augusti. Men om det inte var någon favorit hos dig så blev jag genast tveksam.

        1. Haha, sorry! Nej men seriöst, om du är sugen på att åka till Memphis så tycker jag att du ska glömma vad du har läst här och istället fokusera på bilderna och på att bilda dig en egen uppfattning om staden. Bara för att jag inte föll pladask så betyder det ju inte att du inte kommer gilla den. Vi hann ju dessutom bara med att se en bråkdel av staden när vi var där.