En kort uppdatering från Memphis, Tennessee

Vi lämnade Las Vegas strax efter midnatt. Då lördag blev till söndag. Några timmar senare landade vi i St. Louis, många mil österut, där vi hämtade ut en ganska ny Ford Escape från Hertz. Jag har ett samarbete med dom under den sista delen av resan vilket känns jätteskoj!

Vi började dagen med att köra till Memphis, med ett stopp på en rastplats för att sova lite. Det var välbehövligt efter att endast fått lite sömn under flygresan. Värmen utanför gjorde det dock svårt att sova bra så jag sov större delen av resan till Memphis också. Litte lättare när man inte vaknar till varannan minut pga värmen. Och på tal om värme… Det är varmt här, idag låg temperaturen på runt 30 grader. Men det är ingenting mot de 45 graderna vi hade i Las Vegas! Det känns skönt att kunna gå ute utan att känna sig genomsvettig efter en halv minut.

Igår kväll så gick vi längs Beale Street och lyssnade på livemusik. En häftig gata med mycket neon! Skillnaden här om man jämför med Vegas är otroligt stor. Här känns allt lite mer genuint och inte alls lika pengafokuserat. Både på gott och ont.

Idag så blir det ett besök till Graceland och Sun Studios. Häng med på Instagram!

image

image

image

image

image

image

Tags from the story

6 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *