Street art i San Francisco

Street art i San Francisco

San Francisco var första destinationen i min American Combo-resa (med KLM) till USA och här spenderade jag två nätter på Adelaide Hostel. Det var gångavstånd till Union Square där det finns en hel del shopping och det var dit jag styrde fötterna. Inte för shoppingen dock, utan för att leta upp en T-Mobile butik och fixa ett SIM-kort så att jag kan hålla mig uppkopplad under resan.

På väg till butiken så råkade jag gå förbi världens häftigaste parkeringsgarage som jag bara måste visa er. Det tillhörde Hilton och alltså, wow. Kolla bara! Kan inte alla parkeringsgarage se ut såhär? Det skulle ju helt klart liva upp de annars tråkiga betongväggarna.

street-art-san-francisco-2

street-art-san-francisco-3

street-art-san-francisco-4

street-art-san-francisco-5

street-art-san-francisco-6

street-art-san-francisco-7

street-art-san-francisco-9

street-art-san-francisco-10

street-art-san-francisco-11

street-art-san-francisco-12

street-art-san-francisco-13

street-art-san-francisco-14

street-art-san-francisco-15

street-art-san-francisco-16

street-art-san-francisco-17

Hur snyggt är det inte?!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments

  1. Verkligen ett coolt ställe! Jag gillar San Francisco just för dess fantastiska street art. Den staden överraskade mig. När man promenerade längs en vanlig gata, kunde det dyka upp de mest kreativa målningarna.

    1. Ja, visst är det häftigt med street art! Jag såg inte så mycket mer i SF än just det, inte som jag tänkte desto mer på. Får försöka hitta mer under nästa besök.