Menu
Las Vegas

Värmebölja i Las Vegas

Med en stekande sol och den torraste luften jag har upplevt så förstår jag varför de flesta hotell i Las Vegas har en pool. Det är nämligen här vi befinner oss i skrivande stund.

Las Vegas. Där pengarna flödar och allt är möjligt! Där det känns omöjligt att få en lugn stund vid poolen under en fredagseftermiddag för att partyt är redan igång då. Där du dagen efter måste betala 10-20 dollar för att ens få komma in till samma pool för att det är ännu större party då! Där lättklädda och utklädda tjejer står längs The Strip och försöker få lättlurade turister att ta bilder med dom för 5 dollar per tjej.

Där vattenfontänen vid The Bellagio är riktigt häftig och verkligen ger en wow-känsla. Där buffen på grannhotellet Ceasars Palace kostar 54 dollar per person och kön är otroligt lång om du vill äta då alla andra också vill äta. Men väljer du att äta lite tidigare så slipper du köa, väl värt att tänka på.

Las Vegas är staden som aldrig verkar sova. Las Vegas är Las Vegas och det finns ingen annan stad som den.

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

4 Comments

 • Katarina Wohlfart
  juni 11, 2016 at 9:08 f m

  Hej! Höll på att kommentera när sidan la av så jag får ge mig in igen och kommentera en gång till. Här kommer den kommentaren. 🙂 Las Vegas är väl ändå Las Vegas. Man tror att den är så överdriven på film men tänker att den är precis som den visas i alla filmer! Måste ändå älska. Kanske inte värmen då. Här är det svalt.

  Reply
  • Helena
   juni 19, 2016 at 1:27 f m

   Nä, precis som du skriver så är nog Vegas inte alls överdrivet på film, även om man kan tro det. Kul ställe dock! Trots värmen 😉

   Reply
 • Anna, Travel on a Cloud
  juni 16, 2016 at 8:22 e m

  Så underbart att se dina Las Vegas-bilder!

  Jag var där 2008 och föll pladask för staden. Jag bloggade också om den resan på en numera nedlagd blogg. Kan inte länge svara på kommentarer där men ta en titt om du är nyfiken: http://ladyinlasvegas.blogspot.com 🙂

  Reply
  • Helena
   juni 19, 2016 at 1:29 f m

   Ja, jag gillade Vegas trots allt blingbling och värmen. Ska spana in din andra blogg imorgon 🙂

   Reply

Leave a Reply