Värmebölja i Las Vegas

Med en stekande sol och den torraste luften jag har upplevt så förstår jag varför de flesta hotell i Las Vegas har en pool. Det är nämligen här vi befinner oss i skrivande stund.

Las Vegas. Där pengarna flödar och allt är möjligt! Där det känns omöjligt att få en lugn stund vid poolen under en fredagseftermiddag för att partyt är redan igång då. Där du dagen efter måste betala 10-20 dollar för att ens få komma in till samma pool för att det är ännu större party då! Där lättklädda och utklädda tjejer står längs The Strip och försöker få lättlurade turister att ta bilder med dom för 5 dollar per tjej.

Där vattenfontänen vid The Bellagio är riktigt häftig och verkligen ger en wow-känsla. Där buffen på grannhotellet Ceasars Palace kostar 54 dollar per person och kön är otroligt lång om du vill äta då alla andra också vill äta. Men väljer du att äta lite tidigare så slipper du köa, väl värt att tänka på.

Las Vegas är staden som aldrig verkar sova. Las Vegas är Las Vegas och det finns ingen annan stad som den.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments

  1. Hej! Höll på att kommentera när sidan la av så jag får ge mig in igen och kommentera en gång till. Här kommer den kommentaren. 🙂 Las Vegas är väl ändå Las Vegas. Man tror att den är så överdriven på film men tänker att den är precis som den visas i alla filmer! Måste ändå älska. Kanske inte värmen då. Här är det svalt.

    1. Nä, precis som du skriver så är nog Vegas inte alls överdrivet på film, även om man kan tro det. Kul ställe dock! Trots värmen 😉