Dagboksnoteringar från Las Vegas

Dagboksnoteringar från Las Vegas

Det kanske är lite förvirrande på bloggen just nu, med tanke på att jag befinner mig i USA just nu men även har skrivit inlägg om våren/sommarens besök ganska nyligen också. Så vi kan väl helt enkelt säga att det är USA-fokus på Oh darling nu. Jag hoppas att ni hänger med ändå och att det inte blir alltför förvirrande.

Just nu befinner jag mig i Las Vegas. Hade bara planerat att stanna här en natt eftersom det var längs vägen. Men istället blev det lite välbehövlig egentid här istället. Det kanske låter konstigt med tanke på att jag befinner mig på en roadtrip, ensam. Men jag kände helt enkelt för att stanna upp och vila. Även om jag älskar att se nya platser så kan det bli för mycket ibland och det var ungefär det som hände nu. Jag orkade inte köra vidare till nästa upplevelse direkt.

Så, hej igen Las Vegas! Det är så mycket mer än casinos och party här, jag lovar. Och det är också en stad som aldrig verkar sova. Men det är även otroligt mycket kontraster här, från allt det “fina” längs The Strip och fattigdomen som verkar finnas i norra delarna av staden. Pengarna flödar här längs strippen, men folk bor i tält vid genomfartsleden när du lämnar de centrala delarna. Det är svårt att ta in att det ska vara så.

las-vegas-view-2

Idag hade jag planerat in en dag vid poolen MEN tror ni inte att det blir mulet då?! Med 11 grader i luften så är poolen inte alls så lockande längre. Jag passar istället på att checka ut från allt upptäckande och försöker komma ifatt med alla mail som dimper in (jag har fått över 100 mail om Black Friday reor, helt galet!) och ja, lite datortid helt enkelt. För det har inte blivit så mycket sånt innan. Och på tal om Black Friday reor, här i USA är det tydligen helt galet så jag höll mig långt ifrån alla gallerior och butiker då!

Nu ska jag bege mig ut på jakt efter lite mat. Har inte bestämt mig vart – det finns alldeles för mycket att välja mellan när man är själv. Daniel säger det klockrent – “Men. Problemet. Jag kan helt enkelt inte bestämma mig för vad jag vill äta. Plus att jag är ganska matsnål. Nästa gång ska jag nog på förhand bestämma mig för vad jag vill ha. ” Ja, det är ungefär så det är med mig med. Jag har stora problem med alla val när jag reser själv. Ju hungrigare jag blir, desto svårare att bestämma vad för mat jag är sugen på. Men nåt som jag med 100% säkerhet vet att jag ska ha? En vanilla latte från Starbucks – älskar dom! Det kommer att bli svårt att komma hem och inte kunna få en varje dag. Fast kanske lika bra då det inte alls är billigt med kaffe!

img_7829

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments