Monument Valley

Monument Valley

Vi rullar vidare längs de amerikanska vägarna och befinner oss nu i Monument Valley. Internet är fortfarande en bristvara men vi klarar oss bra ändå. Desto mer tid till att njuta av resan!

Igår så checkade vi in på The View Hotel i Monument Valley, efter en kall natt på Mather Campground vid Grand Canyon. Vi har en campervan men lyxar till det med hotell/motell lite då och då. Det var otroligt kallt under natten vid Grand Canyon, verkligen en kontrast mot den stekande solen runt lunchtid i samma område.

Här på The View så har vi en fantastiskt utsikt över The Mittens som kännetecknar Monument Valley ganska bra. Nu ska vi bege oss ut för att utforska området som är fantastiskt vackert! Och varmt!

monument-valley-2 monument-valley-3 monument-valley-4

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 Comments

  1. Vilka vackra bilder! Jag och min man har pratat om att köpa husbil och åka runt i USA nästa år och då ska vi absolut till monument valley. Vi tänkte egentligen åka i höst fast nu är familjen lite trött på resandet så vi är fast i Prag just nu. Kommer dock att hålla ett öga på era rapporter från USA 🙂