Menu
USA

Där här med internet utomlands

Där här med internet utomlands

Det här med wifi och internet är inte alltid en självklarhet. Även om jag är van vid att det alltid har fungerat bra och smidigt. Men så är inte fallet här i USA. Jag har ett SIM-kort från HolidayPhone.se som ger mig obegränsat med telefonsamtal och 5GB surf, men det är inte till nytta när jag inte har någon täckning någonstans.

Det fungerade fint i San Francisco men så fort vi kom ut på landet så var det som att komma tillbaka till 90-talet. Det tog en stund att vänja sig vid det men nu när jag väl har bra internet så känns det som en lyx! Vi har haft wifi till och från på matställen och så, men det har knappt fungerat att öppna mailen där. Så jag gav helt enkelt upp där ett tag och njöt av upplevelserna istället!

Och det var inte alls så tokigt, jag lovar. Vi är bara inne på dag 6 men har redan hunnit uppleva så otroligt mycket! Jag ska berätta mer om våra första dagar snart, men först ska jag sova! Vi befinner oss i Summerlin just nu och har precis checkat in på ett otroligt fint hotell med utsikt över hela Las Vegas, så häftigt!

Ska försöka att uppdatera mer snart, tills vidare får ni kolla på några bilder.

golden gate bridge san francisco usaalcatraz hetch-hetchy-1 yosemite-1 yosemite-2

Imorgon ska jag försöka att läsa och svara på alla era kommentarer. Och kanske kolla mailen lite snabbt också. Annars så är det rätt så skönt att vara offline. Vi åker vidare till Arizona imorgon och vi får se hur täckningen är där.

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

4 Comments

 • Haha, ja, det kanske kan ha sina fördelar att vara tvungen att koppla ner sig lite också. Ser fram emot rapporter senare.
  Av det jag sett verkar ni ha en fantastisk resa. Hälsa Las Vegas från mig! 🙂

  Reply
  • Helena
   maj 21, 2016 at 6:58 e m

   Ja, absolut! Lite jobbigt i början men man vänjer sig snabbt. Vi har det helt fantastiskt, USA är så sjukt vackert! 🙂 Jag har hälsat Las Vegas från dig, det hälsar tillbaka 😉

   Reply
 • FREEDOMtravel
  maj 20, 2016 at 2:06 e m

  Vi är vana vid dåligt internet ibland. Det varierade mkt under vår Europaresa. Ganska bra i Balkan, men ibland sämre i Spanien och Italien. Det värsta var att försöka följa bloggar som ja in många bilder i samma inlägg… När varje bild tar tre minuter för att ladda upp och bli synlig 😉

  Reply
  • Helena
   maj 21, 2016 at 6:59 e m

   Jo, man är nog bortskämt med bra internet hemma. Sen tror jag att jag nog glömt alla de ställen jag varit på som haft dåligt internet, hehe. Jag har prioriterat att ladda upp bilder på Instagram mestadels.

   Reply

Leave a Reply