Himlen brinner av norrsken

Himlen brinner av norrsken

Just nu så händer något helt otroligt ovanför oss! En solstorm som är enormt kraftig slår till mot jorden. Det betyder norrsken! I hela Sverige så har man kunnat skåda norrskenet ikväll. Från norr till söder.

Även i södra Finland så har det synts till och enligt prognoserna så ska man kunna se det ända till södra Tyskland, om man har tur. För även om det finns stor chans att se det så gäller det att vädret också står på din sida. Helst ska det vara riktigt klart för att öka chanserna att se det.

Här i Kiruna så har det varit lite molnigt, men jag kunde trots det ändå se ett helt magiskt norrsken under den tid jag var ute med kameran!

Om du vill läsa mer om att fotografera norrsken så har jag skrivit ihop en enkel guide som handlar om norrskensfotografering. Jag fotograferar alla mina bilder med min Canon EOS 5D kamera och använder stativ för att kunna använda längre slutartider. Det gör att jag kan fånga norrskenets dans över himlen på ett vackert sätt.

Jag rekommenderar alltid att försöka spara ihop pengar vid köp av nya produkter och prylar, men ibland är det inte man hinner det. Min kamera gick t ex sönder mitt under en fotografering och jag behövde ha den bara några dagar senare. Alternativet var att skicka in den på lagning, eller köpa en ny direkt. Det slutade med att det mest prisvärda alternativet var att köpa en ny men jag hade inte riktigt pengarna till det just då. Jag visste dock att jag skulle få ihop pengarna ganska snart.

Om du också behöver låna pengar så läs mer på lanapengardirekt.nu. De jämför marknadens bästa privatlån så att du enkelt kan välja rätt bland de bästa lånen med de bästa räntorna.

Norrsken // Northern Lights in Kiruna, Swedish Lapland

Norrsken // Northern Lights in Kiruna, Swedish Lapland Norrsken // Northern Lights in Kiruna, Swedish Lapland Norrsken // Northern Lights in Kiruna, Swedish Lapland Norrsken // Northern Lights in Kiruna, Swedish Lapland

Har du sett norrskenet ikväll?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 Comments

    1. Kom till norra Sverige under vintern så kommer du med största sannolikhet att få se norrsken 🙂 Det är en helt otrolig upplevelse, något som man aldrig lessnar på att se 🙂