Menu
Sverige

En film från Rock’n’Roll on Tour

En film från Rock’n’Roll on Tour

När jag fotograferade åt Rock’n’Roll on Tour så passade jag även på att filma. Jag vill lära mig mer om hur man gör bra och intressanta filmer och då passar det väl utmärkt att öva så mycket som jag bara kan. Jag känner verkligen att jag lyckades fånga den härliga känslan under hela dagen! Den perfekta avslutningen på turnén för min del.

Här är min film från Rock’n’Roll on Tour i Nävekvarn.

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

No Comments

    Leave a Reply