Mitt första Travel Massive i StockholmMitt första Travel Massive i Stockholm

Mitt första Travel Massive i Stockholm

Idag så var det äntligen dags för mitt första Travel Massive! Jag mötte upp Katarina vid Kungsträdgården och så tog vi bussen ut till Frihamnen. Eventet skulle nämligen vara ute på internationellt vatten, på kryssningsfartyget MSC Sinfonia. Vi lämnade dock aldrig hamnen, men fick genomgå både passkontroll och säkerhetskontroll.

travel_massive_stockholm_035 Travel Massive, Stockholm travel_massive_stockholm_034 travel_massive_stockholm_033

Travel Massive är ett nätverk för resebranchen och alla kan anmäla sig till eventen. Travel Massive finns i hela världen och i Sverige så är det Sofia, Lola och Annika som anordnar allt.

Dagens värd för eventet var MSC Cruises.

MSC Sinfonia

När vi väl befann oss på MSC Sinfonia så var det dags för mingel. Eftersom alla är välkomna så blir det en bra blandning av människor, vilket är jätteroligt. Det bjöds på lite tilltugg och dryck innan det var dags för Lola att prata lite om resefotografering. Representanterna för MSC Cruises presenterade även företaget och berättade lite om deras målgrupper och kommande planer.

travel_massive_stockholm_004 travel_massive_stockholm_005 travel_massive_stockholm_006 travel_massive_stockholm_007 travel_massive_stockholm_008 travel_massive_stockholm_010 travel_massive_stockholm_011 travel_massive_stockholm_013 travel_massive_stockholm_014 travel_massive_stockholm_015 travel_massive_stockholm_016 travel_massive_stockholm_017 travel_massive_stockholm_018

Jag tyckte Lola’s föredrag var bra, hade gärna lyssnat ännu längre. Det är alltid bra att bli påmind om små saker, som att inte bara ta selfies utan visa vad man själv ser. Nu är det ju ändå väldigt begränsat med selfies just på min blogg, tack och lov…

travel_massive_stockholm_031

Lunchbuffé och en kort rundtur

Vi blev även bjudna på lunchbuffé med god mat. Särskilt efterrätten. Jag älskar efterrätt, men äter sällan det. Kanske därför det blir så gott när jag väl äter det. Slutligen så fick de som ville/kunde stanna kvar gå på en liten runddtur av fartyget. Jag stannade kvar och vi gick upp på däck.

När man befinner sig inne så känns det inte som att man är så högt upp, men när man står där ute så är det en helt annan känsla!

travel_massive_stockholm_019 travel_massive_stockholm_020 travel_massive_stockholm_021 travel_massive_stockholm_022 travel_massive_stockholm_023 travel_massive_stockholm_024 travel_massive_stockholm_025 travel_massive_stockholm_026 travel_massive_stockholm_027 travel_massive_stockholm_028 travel_massive_stockholm_029 travel_massive_stockholm_030 Travel Massive, Stockholm

Det var ett väldigt trevligt event och jag är glad att jag valde att gå på det. Trots att jag inte alltid känner mig bekväm när det är så många människor som jag inte känner.. Men ibland så får man trotsa sina rädslor och göra saker ändå.

Och jag ser redan fram emot nästa gång!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 Comments

 1. Jättefina bilder och roligt att se en del kända ansiktet från eventet! Vi kommer inte hem förrän 1 december så vi får se när vi kan vara med… När det gäller selfies så är det mest naturligt för mig att fota det jag ser, men jag får anstränga mig ibland för att också få med mig/oss på bild. Tänker att det blir lite mer personligt då…?

  1. Tack! 🙂 Ni får försöka vara med på nåt event sen när ni kommer hem. Kan verkligen rekommendera det, det var väldigt trevligt och bra anordnat.

   Ja, så är det ju för mig också. Jag har dessutom alltid varit mer bekväm bakom kameran än framför. Men ibland är det roligt att vara med själv på bild också. För ja, det blir ju faktiskt mer personligt när läsaren ser vem det är som finns bakom alla bilder och texter.

 2. Skrev en kommentar precis (och igår eller när det var) men kan inte se om de kommer fram? Provar nu med att ange annan e-postadress… om det funkar?

 3. Av nån anledning så har dina andra kommentarer hamnat i min Spam-folder. Va konstigt. Nu är de godkända så nu borde inte nya kommentarer hamna där.

  Vet att du kommenterade om nån saknad kommentar för flera månader sen också, men den har jag fortfarande inte hittat.

 4. Vilka fantastiskt fina bilder! Jättekul att du kunde komma igår. Hoppas att vi får chans att prata lite mer nästa gång!

  1. Tack Annika! Jättekul att jag fick vara med 🙂 Ja, vi får se till att hinna med det nästa gång. Tack för ett otroligt lyckat event!

 5. hihi. Vilken rolig bild när han hoppar! 🙂 Fin vinkel ner på däck, den med livbojen på. Fin bild på Annica och hon som jobbar för MSC Cruises. Alltså, fint alltihop!

  1. Hmm, konstigt att det är så. Det måste ju ha något med mailadressen att göra. Skumt i alla fall.