Menu
USA

En kort uppdatering från USA

En kort uppdatering från USA

Det här med att uppdatera en blogg samtidigt som jag är ute och reser visar sig gång på gång vara svårare än jag tror. Tiden räcker liksom inte riktigt till på kvällarna.

Efter två dagar i Denver så hämtade vi upp vår husbil från Cruise America och sen dess så har vi rullar fram längs de stora amerikanska vägarna. Det har blivit många stopp och många steg för fötterna.

Vårt första stopp var i Moab där vi bodde på camping i tre dagar. Där hyrde vi UTV’s och Jeep som vi använde för att upptäcka offroad.

Sen åkte vi vidare upp till Montana och nationalparken Glacier. Där vandrade vi i björnland och upptäckte glaciärsjöar. Det blev en tidig morgon med soluppgångsfotografering. En annan dag så åkte vi på en spontan dagstur till Kanada, vi var så nära gränsen att vi inte kunde låta bli.

Just nu befinner vi oss på en parkering i Kalispell. Jag har en vaniljlatte från Starbucks och försöker skriva ett kort inlägg innan det är dags att rulla vidare. Dagens mål är Bozeman.

Ser du den lilla vägen där nere? Där körde vi med jeep.

Ute på äventyr med UTV’s.

Naturen runt omkring Moab är fantastisk!

Yoda vilar på Moab KOA.

Vandring i Glacier.

Utsikt över Grinnell Lake.

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

4 Comments

 • pilla
  juli 14, 2019 at 8:06 e m

  Magiskt fint!

  Reply
  • Helena
   augusti 29, 2019 at 4:10 f m

   Visst är det, ibland nästan så att man blir lite mätt på allt det vackra.

   Reply
 • 4000mil
  juli 24, 2019 at 8:40 f m

  Ser jättemycket fram emot att läsa dina inlägg när du kommer hem. Ser ut som en fantastisk resa!

  Reply
  • Helena
   augusti 29, 2019 at 4:11 f m

   Tack Gunilla! Det ska bli så roligt att börja skriva på alla inlägg nu! Resan var verkligen fantastisk!

   Reply

Leave a Reply