Planering inför USA

Det känns som att det var evigheter sen jag satt där framför datorn och klickade på boka-knappen på SAS. Att det var evigheter sen jag fyllde i ESTA-formuläret och evigheter sen jag började drömma om det förlovade landet i väst.

Idag är det tisdag och på fredag åker vi. Först med bil till Linköping, sen tåg till Stockholm – Arlanda och efter en natt på Clarion Arlanda så är det dags att lämna väskan och bege sig  mot gaten. På lördag liksom. Då flyger vi! Det är knappt så att jag förstår det själv. Den senaste månaden har verkligen försvunnit med stormsteg.

roadtrip.till.usa-12

Att planera inför den här resan har verkligen varit roligt och även om det känns lite småtråkigt att det snart är dags att överge planeringsstadiet, så känns det också bara så himla roligt! Jag älskar att planera, men det slår ju inte riktigt känslan att stå där på plats på alla de platser som man bara har läst om tidigare.

Jag har en lång önskelista över platser jag vill se. Samtidigt så vet jag redan nu att tiden inte kommer att räcka till för att se allt. Det handlar väl mest om prioriteringar och även om det känns svårt nu så tror jag att det kommer att kännas lättare att prioritera bort saker på plats. Jag vill självklart hinna med så mycket som möjligt men vill samtidigt inte känna någon stress över det. Så, vi hinner med det vi hinner med och resten får jag spara till en annan gång. För detta blir min första resa till USA men inte den sista…

roadtrip.till.usa-24 roadtrip.till.usa-22

I nästa inlägg så ska jag berätta lite mer om några av de platser vi ska besöka. Håll utkik!

15 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *