Menu
Lettland

Lettland, en resa i färg förevigad på film

Det finns ett ordspråk som jag gillar; bättre sent än aldrig. Kanske är det för att jag är så dålig på att passa tider men också för att det är ju faktiskt sant. Vissa saker är värda att vänta på och längta efter lite extra mycket. Som den här videon som Storytravelers har skapat från vår roadtrip i Lettland i våras.

Du kanske minns att det inte bara var vi fyra tjejer som reste runt utan vi hade med oss ett riktigt filmteam under resan? Nu har de äntligen släppt videon som är helt fantastiskt! Den handlar om mat, kultur och om en resa genom Lettland. Att se videon är för mig som att resa tillbaka i tiden, till då vi faktiskt var där och upplevde allt som videon berättar om.

Läs mer: Inspireras till dina egna roadtripäventyr i Lettland

Resan genom Lettland gjordes under kampanjen #LatviaRoadtrip och var ett samarbete mellan NordicTB och Latvia Tourism. Text, bild och åsikter är som alltid mina egna. Vi använde även hashtaggen #EnjoyLatvia om du vill se mer på sociala medier.
About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

No Comments

    Leave a Reply