Detta är ett sponsrat inlägg

Menu
Estland

SPONSRAD VIDEO: Epic Estonia

SPONSRAD VIDEO: Epic Estonia

Jag har varit i Tallinn en gång. Året var 2008 och jag åkte dit på en 40-timmars kryssning med Tallink Silja. Månaden var Mars och det var kallt. Riktigt kallt. Så när jag tänker tillbaka på den resan, så är det kanske inte så konstigt att mina minnen präglas av en grå och kall dag. Jag hoppas i alla fall på att ändra min bild av både Tallinn och Estland. Och det tänker jag göra genom att åka tillbaka dit i December.

Jag har en känsla av att det kan vara kallt då med, men förhoppningsvis inte lika grått. För det jag ser fram mest emot är julmarknaden. Den ska ju vara så vacker! Och hur kan det vara grått och tråkigt med alla ljus som kommer att lysa upp i mörkret? Att vi även har förlängt vår lilla mini-semester med en natt på ett av Tallinn’s spa-hotell hoppas jag också bidra till att vistelsen inte blir lika kall som sist..

Vill ni också ha lite inspiration till Tallin och Estland så kolla in videon nedan. Den är skapad av Tallink Silja tillsammans med Visit Estland och den visar att det finns många spännande saker att upptäcka i landet. Jag hoppas att du blir lika inspirerad till att besöka landet som jag har blivit. Jag är i alla fall glad att jag redan har bokat min kryssning dit.

Och vet du vad det bästa av allt är? Alla upplevelser är bara en båtresa bort.

Detta är ett sponsrat inlägg.

 

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

10 Comments

 • Carly Moore
  september 12, 2015 at 8:21 e m

  I’m so excited to be in Europe during the Christmas Season – Christmas Markets are amazing! A stay at a spa hotel sounds pretty luxurious.

  Reply
 • Jackie | The Globetrotting Teacher
  september 12, 2015 at 9:43 e m

  I’ve heard so many great things about Tallinn. The photos I’ve seen of the city look so authentic and historic. I’d definitely like to visit!

  Reply
 • Hitch-Hikers Handbook
  september 13, 2015 at 5:19 f m

  I first visited Estonia in 2005 but I’m going back there in December and the Christmas market sounds fabulous! Can’t wait to visit! Great video!

  Reply
 • The Educational Tourist
  september 13, 2015 at 3:35 e m

  Such a cool place and I have always wanted to visit a Christmas Market. I have seen some in the US that are supposed to have a European feel to them and they are cool – I’m sure the real thing is even more awesome!

  Reply
 • Natalie - From Tourist 2 Local
  september 13, 2015 at 6:21 e m

  I have wanted to go to Estonia for a while now. It looks like an amazing place and the video looks like so much fun. I bet the Christmas market would be really nice too..!

  Reply
 • Laura
  september 13, 2015 at 9:01 e m

  We went to Tallinn on a recent cruise and it was our favorite place out of 8 that we visited. It’s such a cute little city, especially the old town. It was so much fun. The day we went was beautiful blue skies and perfect weather, so maybe if it’s not grey it will change your perspective.

  Reply
 • Trisha Velarmino
  september 13, 2015 at 11:32 e m

  What a beautiful video! Estonia is definitely stunning!

  Reply
 • Mallory
  september 14, 2015 at 3:27 f m

  Ah Estonia. I think it’s a forgotten country when most people head over to Europe but it looks absolutely gorgeous and like there is a lot to do there.

  Reply
 • Maria
  september 14, 2015 at 4:05 e m

  Tallin kring julen måste ju vara riktigt magiskt! Jag har också besökt Tallin på hösten och vädret var inte det skönaste. Så åker jag dit igen hoppas jag det blir på sommaren eller just kring julen! 🙂

  Reply
  • Helena
   september 20, 2015 at 12:44 f m

   Ja, jag hoppas verkligen på att det ska vara det! Ser ju framför mig hur det ser ut, efter att ha sett så många bilder därifrån kring juletid. Hoppas att du också får bättre väder under din nästa resa dit.

   Reply

Leave a Reply