SPONSRAD VIDEO: Epic Estonia

Jag har varit i Tallinn en gång. Året var 2008 och jag åkte dit på en 40-timmars kryssning med Tallink Silja. Månaden var Mars och det var kallt. Riktigt kallt. Så när jag tänker tillbaka på den resan, så är det kanske inte så konstigt att mina minnen präglas av en grå och kall dag. Jag hoppas i alla fall på att ändra min bild av både Tallinn och Estland. Och det tänker jag göra genom att åka tillbaka dit i December.

Jag har en känsla av att det kan vara kallt då med, men förhoppningsvis inte lika grått. För det jag ser fram mest emot är julmarknaden. Den ska ju vara så vacker! Och hur kan det vara grått och tråkigt med alla ljus som kommer att lysa upp i mörkret? Att vi även har förlängt vår lilla mini-semester med en natt på ett av Tallinn’s spa-hotell hoppas jag också bidra till att vistelsen inte blir lika kall som sist..

Vill ni också ha lite inspiration till Tallin och Estland så kolla in videon nedan. Den är skapad av Tallink Silja tillsammans med Visit Estland och den visar att det finns många spännande saker att upptäcka i landet. Jag hoppas att du blir lika inspirerad till att besöka landet som jag har blivit. Jag är i alla fall glad att jag redan har bokat min kryssning dit.

Och vet du vad det bästa av allt är? Alla upplevelser är bara en båtresa bort.

Detta är ett sponsrat inlägg.

 

Tags from the story

10 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *