Sponsrat inlägg

Menu
Inspiration & Restips

SPONSRAD VIDEO: KLM Heritage

Visste ni att KLM varit bland de första med det mesta inom flygbranschen. De var en av de första över Atlanten, en av de första att använda jetmotorer. Nu har de riktiga robotar som hjälper kunder på flygplatsen, och framför allt är de nummer 1 inom hållbarhet, och har flygplan som går på biobränsle!

Jag måste erkänna, det visste inte jag trots att jag har flygit med KLM flera gånger. Det kanske är sånt som är självklart för andra men som man själv inte har en aning om. Och det är ändå väldigt häftigt. Hur vår värld en gång i tiden började att utvecklas och hur allt bara fortsätter att utvecklas. Jag undrar när dagen då robotar är en del av vardagen..

Detta är ett sponsrat inlägg.
About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

No Comments

    Leave a Reply