Menu
London

Londontips: Crepés på Portobello Road

Londontips: Crepés på Portobello Road

Ett måste i livet: äta nygräddade crepés! Med choklad (eller nutella) och jordgubbar. Det finns inget bättre! Så ni kan bara ana hur glad jag var när jag såg detta stånd på marknaden på Portobello Road i Notting Hill.

Kan verkligen rekommendera Portobello Crépes! Supergoda!

 

Portobello Market - this is where I found the most amazing crepes!

Portobello Market - this is where I found the most amazing crepes!

Portobello Market - this is where I found the most amazing crepes!

Portobello Market - this is where I found the most amazing crepes!

Portobello Market - this is where I found the most amazing crepes!

Portobello Market - this is where I found the most amazing crepes!

 

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

5 Comments

 • Angus
  oktober 28, 2014 at 10:49 e m

  mm gott
  får mig att tänka tillbaka på paris!

  Reply
 • Ser väldigt gott ut & det där är en väldigt mysig stadsdel.

  Reply
  • Helena
   november 4, 2014 at 7:51 e m

   Det var underbart gott! Och jag håller med, jättemysig stadsdel 🙂

   Reply
 • Katarina Wohlfart
  november 7, 2014 at 5:34 e m

  Det där såg ju inte alldeles för dumt ut alls! herre

  Reply
  • Helena
   november 7, 2014 at 6:32 e m

   Nej, jag lovar dig att det var det inte heller! Såå gott!

   Reply

Leave a Reply