En resa genom Sverige

En resa genom Sverige

Jag hann knappt landa hemma efter resan till USA innan det var dags att åka iväg igen. Denna gång var planen en kortare fjällvandring i norra Sverige. Jag skulle flyga till Kiruna och sen bila tillbaka till södra Sverige med Katarina. Men är det något som jag har lärt mig de senaste åren så är det att ingenting blir någonsin som man planerar. Så jag kanske inte borde bli förvånad när det slutade med att jag istället bilade till Östersund där jag mötte Katarina och vi fortsatte resten av resan norrut tillsammans.

Det har nu gått ungefär 1,5 vecka sen jag lämnade Motala och efter en vandring på drygt 3 mil i Stora Sjöfallets nationalpark, några dagar hemma i byn och några dagar hos Linda i Örnsköldsvik så är det nu snart dags att återvända hem till södra Sverige. Det känns lite tråkigt att resan snart är över, men samtidigt så känns det väldigt skönt att få komma hem.

Dock blir jag inte hemma länge, för redan på måndag så åker jag till Schweiz i fem dagar. Där står episka utsikter, mäktig natur och storslagna vyer på schemat och det ska bli så roligt! Trots det så drömmer jag ändå om lite lugnare dagar och jag hoppas att hösten inte kommer att bli lika hektisk som sommaren nu blev. För ja, tråkigt nog så är den ju faktiskt snart över…

Men som sagt, jag ser fram emot lite lugnare dagar då jag ska komma ikapp med all bildredigering och alla inlägg som jag vill skriva. Nu tänkte jag i alla fall bjuda på lite bilder från den senaste resan.

Episk dimma över Mertajärvi
Solnedgång i byn
Vi var inte ensamma på vår fjällvandring
Nånstans i Sverige
Vägblockering i södra Lappland
Vi vandrade längs Padjelantaleden
Vy längs vägen till Ritsem
Tidig morgondimma över Mertajärvi
Kvällsmat i Stora Sjöfallet
Vår första tältplats i Stora Sjöfallet
En trött Katarina
Det ser fridfullt ut, men under bron så forsar det rejält
Solnedgång uppe vid Varvsberget i Örnsköldsvik
Det är inte alltid som man får se en älg ståendes mitt i dimman…

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 Comments

  1. Oh my vilka foton! Blir helt matt av hur vackert du fångat din resa <333 Så glad att jag hittat till dig och får njuta av ditt innehåll. Bilden på Katarina på vägen och morgondimman över Mertajärvi är helt klart mina favoriter.