Haukland Beach - en vacker, romantisk strand i Norge

Haukland Beach – en vacker, romantisk strand i Norge

Jag håller på att gå igenom alla mina bilder från Lofoten. Och dessutom så har jag valt att redigera om väldigt många av bilderna. När jag gjorde första redigeringen så satt jag vid en bärbar dator, medan jag nu sitter vid en stationär dator med så mycket bättre skärm. Jag kände mig helt enkelt inte nöjd med redigeringen som jag gjorde innan, så det var bara att börja om från början.

Jag håller dessutom på att skriva om vistelsen i Lofoten och inläggen om Norges vackraste ögrupp kommer snart. Det är mycket att skriva om och många bilder att gå igenom och välja ut.

En av världens mest romantiska stränder

Jag har så många fina bilder jag vill visa er och därför har jag valt att skriva detta inlägg. Jag vill börja med att visa er några fina bilder från Haukland Beach, eller Hauklandstranda som den heter på norska. Stranden ligger längs Lofotens National Tourist Route och det är lätt att ta sig dit med bil.

Och vet ni vad? En gång i tiden så har stranden faktiskt blivit utsedd av New York Times som en av världens mest romantiska stränder.

Och jag kan förstå varför, för det är en otroligt vacker strand. Även fast vi var där mitt i vintern då sanden var täckt av snö och vattnet var iskallt, så är det svårt att beskriva med ord hur vackert det var där. Och eftersom bilder ibland säger så mycket mer än ord nånsin kan, så slutar jag skriva här och så får ni kolla på alla bilder istället.

HAUKLAND BEACH

Haukland Beach Haukland Beach Haukland Beach Haukland Beach Haukland Beach Haukland Beach Haukland Beach

Jag ser fram emot nästa gång jag står på stranden, vilket blir inom kort! Då kanske jag vågar mig på att doppa fötterna i alla fall..

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 Comments

  1. Oj, ser alldeles fantastiskt ut t.o.m på vintern! Undrar hur härligt det inte vore där på sommaren..
    /www.marvelicious.blogg.se

    1. Ja, visst är det! Är det nån strand i Norge som jag kan rekommendera så är det den. Har visserligen inte varit på så många än, men ändå 🙂