Nordic Blogger Experience

Imorgon så börjar ett spännande äventyr! Jag ska åka till Helsingfors i Finland för att delta i Nordic Blogger Experience. Jag ser verkligen fram emot allt vad det innebär. Att träffa nya vänner, gå på lärorika workshops, träffa branchfolk och bara njuta av resan!

Från söndag till tisdag så kommer jag att besöka Borgå (Porvoo) och delta i olika aktiviteter där. De resterande dagarna så är det dags för MATKA som är den största resemässan i Norden. Jag ser verkligen fram emot en spännande vecka i Finland!

Ohdarling.org - Nattfotografering utanför Kiruna

Men först så väntar den långa resan dit som börjar om ca 6 timmar. Klockan fem så kommer bilen som ska köra mig till flygplatsen i Luleå. För oturligt nog så fungerade det inte så bra att resa från Kiruna till Helsingfors imorgon.

Jag har dessutom som vanligt inte börjat packa i tid, så det ska jag börja med alldeles strax. Jag har ju 6 timmar kvar innan jag åker.. och sova, vem behöver det?

Tags from the story

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *