Nordic Blogger Experience

Nordic Blogger Experience

Imorgon så börjar ett spännande äventyr! Jag ska åka till Helsingfors i Finland för att delta i Nordic Blogger Experience. Jag ser verkligen fram emot allt vad det innebär. Att träffa nya vänner, gå på lärorika workshops, träffa branchfolk och bara njuta av resan!

Från söndag till tisdag så kommer jag att besöka Borgå (Porvoo) och delta i olika aktiviteter där. De resterande dagarna så är det dags för MATKA som är den största resemässan i Norden. Jag ser verkligen fram emot en spännande vecka i Finland!

Ohdarling.org - Nattfotografering utanför Kiruna

Men först så väntar den långa resan dit som börjar om ca 6 timmar. Klockan fem så kommer bilen som ska köra mig till flygplatsen i Luleå. För oturligt nog så fungerade det inte så bra att resa från Kiruna till Helsingfors imorgon.

Jag har dessutom som vanligt inte börjat packa i tid, så det ska jag börja med alldeles strax. Jag har ju 6 timmar kvar innan jag åker.. och sova, vem behöver det?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 Comments

    1. Åh, roligt. Då kanske vi kan ses där en sväng, vore jätteroligt att få ett verkligt ansikte på personen bakom bloggen 😉

    1. Ja, det har varit roligt skoj! Och nej, det blir ju lite svårt att vara med samtidigt som ni rullar runt i Europa. Men ni får läsa om allt som hänt på bloggarna istället och njuta av eran resa desto mer 🙂

      Jag ska försöka ta och läsa ikapp lite snart, har inte hunnit med att läsa någon blogg alls den senaste veckan.