På väg mot nya äventyr i Lettland

Den senaste tiden har varit full av nya intryck, vackra vyer och magiska stunder. Det kanske låter överdrivet, men det är sant. Vi har spenderat de flesta av dygnets timmar sittandes i en bil, hela tiden på väg mot nya upplevelser.

Grönland var inte grönt, men däremot rött och gult och fullt av höstiga färger. Island bjöd på allt från regn till strålande sol och spektakulärt norrsken två dagar i rad. Och just nu så sitter jag i sängen på mitt och Katarinas hotellrum i centrala Torshavn på Färöarna. Vi håller precis på att avsluta vår roadtrip som har tagit oss genom tre länder. Vi sa hejdå till Sofia redan på Island, men hon har varit saknad i bilen under våra äventyr här på Färöarna.

En resa avslutas och en ny påbörjas

Och nu gör vi oss redo för en ny roadtrip. Jag och Katarina (Äntligen Vilse) möter upp Andy (Grown Up Travel guide) och Ann-Mari (Alltid reiseklar) i Riga där vi hämtar ut en hyrbil som ska ta oss genom västra Lettland. Där väntar ett helt annat landskap än det som vi nu har börjat vänja oss vid och förhoppningsvis även lite värme. Sandalerna som jag packade ned väntar fortfarande på att få bli använda och jag hoppas att kunna ta på mig dom redan imorgon.

img_1351

Följ med oss

Bloggen kommer att få vila lite under resan och jag kommer istället att fokusera på uppdateringar via sociala medier. Instagram uppdateras flitigt med både bilder och stories, twitterinlägg dyker upp med jämna mellanrum och på Facebook finns jag här för den som vill följa mig där.

Du kan även följa med oss på resan via hashtaggen #LatviaRoadTrip – Facebook, Twitter och Instagram. Vi kommer även att använda oss av EnjoyLatvia. Och om du vill ha mer information om Lettland så hittar du den officiella facebooksidan här: If you like Latvia Latvia likes you och de finns även på Instagram: Enjoy Latvia.

Resan till Lettland var en del av kampanjen #LatviaRoadTrip och gjordes i samarbete med Latvia Tourism och Nordic Travel BloggersText, bild samt åsikter är som alltid mina egna.
Tags from the story
,

9 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *