Nordic Blogger Experience

Finlands biggest blog trip and initiative is happening for the second time in January 2015!

Imorgon så börjar ett spännande äventyr! Jag ska åka till Helsingfors i Finland för att delta i Nordic Blogger Experience. Jag ser verkligen fram emot allt vad det innebär. Att träffa nya vänner, gå på lärorika workshops, träffa branchfolk och bara njuta av resan!

Från söndag till tisdag så kommer jag att besöka Borgå (Porvoo) och delta i olika aktiviteter där. De resterande dagarna så är det dags för MATKA som är den största resemässan i Norden. Jag ser verkligen fram emot en spännande vecka i Finland!

Ohdarling.org - Nattfotografering utanför Kiruna

Men först så väntar den långa resan dit som börjar om ca 6 timmar. Klockan fem så kommer bilen som ska köra mig till flygplatsen i Luleå. För oturligt nog så fungerade det inte så bra att resa från Kiruna till Helsingfors imorgon.

Jag har dessutom som vanligt inte börjat packa i tid, så det ska jag börja med alldeles strax. Jag har ju 6 timmar kvar innan jag åker.. och sova, vem behöver det?[:en]

Imorgon så börjar ett spännande äventyr!

Jag ska åka till Helsingfors i Finland för att delta i Nordic Blogger Experience. På deras hemsida så kan man läsa följande:

Finlands biggest blog trip and initiative is happening for the second time in January 2015!

Jag ser verkligen fram emot allt vad det innebär. Att träffa nya vänner, gå på lärorika workshops, träffa branchfolk och bara njuta av resan!

Från söndag till tisdag så kommer jag att besöka Borgå (Porvoo) och delta i olika aktiviteter där. De resterande dagarna så är det dags för MATKA som är den största resemässan i Norden. Jag ser verkligen fram emot en spännande vecka i Finland!

Ohdarling.org - Nattfotografering utanför Kiruna

Men först så väntar den långa resan dit som börjar om ca 6 timmar. Klockan fem så kommer bilen som ska köra mig till flygplatsen i Luleå. För oturligt nog så fungerade det inte så bra att resa från Kiruna till Helsingfors imorgon.

Jag har dessutom som vanligt inte börjat packa i tid, så det ska jag börja med alldeles strax. Jag har ju 6 timmar kvar innan jag åker.. och sova, vem behöver det?

Tags from the story
Written By

Helena är en äventyrsälskande tjej som trivs med att inte ha facit till livet i handen. Hon drömmer stort och ser livet i färgsprakande bilder. Hon älskar magiska vyer (gärna med dimma) och ljudet av härlig countrymusik. Roadtrips är en del av livet och hon åker gärna land och rike runt.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *