5 häftiga hotell runt om i världen

5 häftiga hotell runt om i världen

Det finns otroligt många fina och annorlunda hotell i världen. Jag har listat några hotell som jag gärna skulle vilja bo på en natt eller två. Alla är väl inte riktigt i min prisklass men det betyder inte att jag inte kan drömma..

Marina Bay Sands, Singapore

Vet inte riktigt när jag upptäckte detta hotell, men det var nog några år sen. Har sedan dess velat bo där på grund av deras infinitypool. När jag var i Singapore tidigare under året så såg jag hotellet men än har jag inte fått prova poolen..

Läs mer om hotellet här.

Longitude 131°, Australien

Vem skulle inte vilja bo mitt ute i Australiens outback, med utsikt över Uluru? Jag skulle i alla fall inte säga nej till detta! Prislappen är dock lite över min budget. Ca 14000 sek per natt, för två personer. Reser man ensam så kostar en natt “bara” ca 11500 sek. A girl can dream…

Läs mer om hotellet här.

Longitude-Aerial

FOTO: LONGITUDE 131°

Tree Hotel, Sverige

Vem har sagt att man måste åka utomlands för att bo på häftiga ställen? I Harads så finns ju coola Tree Hotel, där man bor i kojor uppe i träden. Årets upplevelse?

Läs mer om hotellet här.

Kakslauttanen Arctic Resort, Finland

Här i norra Finland finns denna resort, där du kan välja mellan att bo i en snöigloo, glasigloo eller timmerstuga. Jag skulle definitivt vilja sova en natt i glasigloon! Det vore ju otroligt häftigt att ligga i sängen och att se norrsken istället för ett tak.

Läs mer om hotellet här.

Bangkok Tree House, Thailand

Mitt i storstaden, men ändå inte. Är du riktigt äventyrlig så kan du bo på en madrass ute på Chao Praya River… Jag skulle ha bott här under min senaste resa till Thailand men planerna blev ändrade i sista sekunden. Stället finns dock fortfarande kvar på min lista, så nästa gång kanske det blir en natt eller två där.

Läs mer om hotellet här.

Har du något hotell som du gärna skulle vilja bo på?

Länka gärna! 🙂

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *