Tyskland - ett nytt land på listan

Tyskland – ett nytt land på listan

Jag samlar inte på länder, men jag tycker ändå att det är roligt att få uppleva ett nytt land och en ny plats för första gången. Och denna helg så är det Tyskland som jag kommer att lägga till på min lista över besökta länder. En lista som jag egentligen inte håller koll på, men ja, det är klart att den ändå finns där.

Jag ska i alla fall till Hamburg, som är Tysklands näst största stad efter Berlin. Staden ligger i norra Tyskland vid floden Elbes nedre lopp. Det finns hela 2500 broar i staden, vilket jag tycker är helt otroligt! Det finns ingen stad i hela Europa som har fler broar. Jag hoppas verkligen på att jag kommer att få möjlighet att få fotografera några av dessa.. Men jag tror inte att det kommer att vara ett problem faktiskt.

Fly SAS // Hej Tyskland!

Hej Tyskland!

Jag resser till Hamburg i sällskap med fyra andra resebloggare, Caroline, Satu, Anne-Sophie och Alex. Resan är en del av en bloggkampanj med Hamburg Tourism och Nordic Travel Bloggers och under resan så kan du följa mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Självklart kommer jag även att skriva om mina upplevelser här på bloggen efteråt. Vill du följa kampanjen live på sociala medier så spana även in dessa hashtags: #hamburgwinterseason och #UNESCOHamburg. Håll även koll på #shoppinghamburg, #culturehamburg och #winterinhamburg för ännu mer inspiration.

Jag kommer även att (försöka) börja använda Snapchat under resan, så lägg till mig där redan nu så att du inte missar spännande uppdateringar. Du hittar mig på Snapchat med användarnamnet intehelena.

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 Comments

    1. Resan var jättebra! Mitt första intryck av Tyskland är bra och åker gärna tillbaka och besöker fler ställen. Lite partiskt är du nog kanske om du har bott där, haha. Då borde man ju gilla landet, tänker jag 😉