Populäraste inläggen under 2019

Populäraste inläggen under 2019

Jag har varit dålig på att analysera och hålla koll på statistik under det senaste åren. Eller åren kanske jag ska säga. Men så satt jag och kollade runt lite i Google Analytics och så föddes idén till det här inlägget. Jag vet att flera andra svenska resebloggare har skrivit sådana här inlägg tidigare och jag har alltid tyckt det varit roligt att se vilka inlägg som faktiskt presterar bäst. Så därför tänkte jag att jag också ska dela med mig av vilka av mina inlägg som ni gillar allra bäst.

Det känns egentligen inte alls otippat att inläggen om Sverige dominerar. Av 20 inlägg så handlar 9 inlägg om platser i Sverige. Jätteroligt! Det har ju blivit mer och mer populärt att resa här hemma i Sverige så det kanske inte är så konstigt att det är de inläggen som flest klickar sig vidare till.

Just nu har jag massor av kommande inlägg från USA kvar att skriva, men även massor från tidigare resor. Inlägg och bilder som det aldrig har blivit av att jag skrivit klart. Kanske blir det i år som de inläggen faktiskt blir skrivna.

De mest populära inläggen under 2019

 1. Vildmarksvägen; vacker natur, forsande vattenfall och magiska vyer
 2. Weekend i Warszawa; tips på saker att se och göra
 3. Mot Trollsjön genom magiskt sagolandskap i Kärkevagge
 4. Stalpet, det högsta vattenfallet i södra Sverige
 5. 11 platser jag vill besöka på Island
 6. En guide till Alanya, Turkiet
 7. Sommar i Sverige; platser att besöka från norr till söder
 8. På upptäcksfärd till Slåttdalsskrevan i Skuleskogens nationalpark
 9. Min guide till Yosemite Valley
 10. Blåvatnet, en klarblå sjö fylld med iskallt glaciärvatten i Nord-Norge
 11. Treriksröset; ett möte mellan Sverige, Norge och Finland
 12. All inclusive i Puerto Rico, Gran Canaria
 13. Roadtrip: Las Vegas till Grand Canyon
 14. Coopers Crossing (Minyip); staden från Doktorn Kan Komma
 15. Restaurangtips i Tallinn
 16. Packa inför fjällvandring; en guide för nybörjare
 17. Fotografera norrsken; mina bästa tips
 18. Vattenfall längs Vildmarksvägen
 19. En omväg till renarna uppe på Flatruet
 20. Vildmarksvägen; Hällingsåfallet

Det allra populäraste inlägget genom alla år som jag har resebloggat är det om Coopers Crossing. Även inläggen om att fotografera norrsken, Vildmarksvägen, Warszawa och Trollsjön tar sig in på all time high listan. Jättekul tycker jag!

Här kommer lite bilder från de populäraste inläggen!

Gaustafallet längs Vildmarksvägen
Gaustafallet längs Vildmarksvägen
Warszawa
Warszawa
Trollsjön i dimma
Trollsjön i dimma
Vattenfallet Stalpet i Småland
Vattenfallet Stalpet i Småland
Alanya, Turkiet
Alanya, Turkiet
Sommarnatt i Mertajärvi
Sommarnatt i Mertajärvi
Slåttdalsskrevan i Skuleskogen
Slåttdalsskrevan i Skuleskogen
Yosemite
Yosemite
Blåvatnet i Nord-Norge
Blåvatnet i Nord-Norge
Puerto Rico, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria
Bild tagen utanför Hackberry General Store
Bild tagen utanför Hackberry General Store i Arizona
This is Minyip in Victoria, Australia. Also known as Coopers Crossing from the tv-series The Flying Doctors!
Coopers Crossing i Australien
Packlista för fjällvandring
Packlista för fjällvandring
En av mina populäraste norrskensbilder
En av mina populäraste norrskensbilder
Hällingsåfallet i Jämtland
Hällingsåfallet i Jämtland
Söta renar på Flatruet i Härjedalen
Söta renar på Flatruet i Härjedalen

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments

  1. Ja, det är ju ändå lite kul med statistik. Kul att se vad folk gillar att läsa om, även om det egentligen inte påverkar det jag skriver om så jättemycket.